Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Ansøgning 2025

tilmelding til 2025 er nu åben

Tusinde tak for din interesse i Cykelnerven og for at være med til at lede an i kampen mod sclerose. Hvert år sender vi et felt af stærke ryttere til Frankrig for at cykle de afgørende Tour de France-stigninger for at samle penge ind til forskningen i sclerose, og det gør vi selvfølgelig igen i 2025.

Hvad er prisen, og hvad er inkluderet? 

På Cykelnerven 2025 bliver du en del af et lokalt hold og fællesskab fra september 2024 til juni 2025, inden der er afgang til Frankrig. Her bliver du bl.a. tilbudt ugentlige fællestræninger arrangeret af dit lokale holds kaptajner, virtuelle vintertræninger, løbende sparring omkring træning og kost, og meget andet. Du får ligeledes en unik Cykelnerven-tøjpakke to måneder inden Frankrig-turen, så du sammen med dit hold ser skarpe ud i den afsluttende træning og, ikke mindst, på turen i Frankrig.

Selve rejsen koster ca. 11.500 kr. og inkluderer alle udgifter forbundet med dit ophold samt rejse til og fra Frankrig (prisen kan variere en smule alt efter ruten, som vi først kender i løbet af efteråret 2024).

Indsamlingen til en verden uden sclerose

Dertil forpligter du dig som rytter til at indsamle min. 15.000 kr. til forskningen i sclerose. Indsamlingsdelen skal vi og din lokale holdkaptajn nok klæde dig godt på til at komme i mål med, både igennem lokale initiativer, salg af diverse produkter, logoplaceringer på jeres cykeltøj og mange andre fundraising-greb. Så frygt ikke, hvis du ikke har prøvet denne del før – vi skal nok hjælpe dig godt på vej. 
Det er blot vigtigt, at du har mod på denne del også.

Praktiske informationer

Datoerne for Cykelnerven 2025 er som udgangspunkt:

Første uge: Afrejse 10.-15. juni:

 1. Nordjylland
 2. Midtjylland (deles muligvis op i to træningsgrupper opdelt i geografi)
 3. Trekantområdet
 4. Sønderjylland
 5. Vestjylland
 6. Fyn

Anden uge: Afrejse 17.-22. juni:

 1. Nordsjælland
 2. Storkøbenhavn
 3. Midtsjælland
 4. Sydsjælland
 5. Vestas
 6. Hempel

Ovenstående er vores forventede datoer. Hvis fordelingen af ryttere fra de lokale hold ser markant anderledes ud, kan der være justeringer, som selvfølgelig vil blive meldt ud, ligeså snart vi udvælger de ryttere, der kommer med på Cykelnerven 2025.

Skulle du have spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til os på cykelnerven@scleroseforeningen.dk. Så svarer vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Om dig
Som i pas
Som i pas
Kontaktinformation
Yderligere oplysninger
Samtykke
Ved at indsende dine kontaktinformationer samtykker du til, at Scleroseforeningen må opbevare oplysningerne. Vær venligst opmærksom på, at ansøgninger deles med udvalgte holdkaptajner i forbindelse med ansøgningsprocessen. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger i vores privatlivspolitik.

Når du tilmelder dig, accepterer du at modtage e-mails med nyheder om Cykelnerven. Du kan trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig i nyhedsbrevet. I forbindelse med din brug af nyhedsbrevet indsamler vi statistik om din mailadfærd.