Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

10.100.000 KR TIL FORSKNINGEN I SCLEROSE

20
jun
2023
“Det er enormt rørende, at deltagerne i vores cykelevent har samlet så mange penge ind til scleroseforskning. De penge, som de er med til at samle ind for Scleroseforeningen, finansierer mere end halvdelen af al uafhængig dansk scleroseforskning. Og midlerne er afgørende for, at vi i det hele taget har et dansk scleroseforskningsmiljø,”
Klaus Høm
- Direktør, Scleroseforeningen

Med hårdt(!) arbejde har vores ryttere brugt det seneste år på at træne for at komme i deres livs form og iværksætte initiativer samt aktivere sponsorer for én eneste ting. 

Nemlig at samle afgørende midler ind til vores vigtige sag - en verden uden sclerose.

Og tanken om at nå et indsamlingsbeløb på 10 mio. her på 10. tur har været en drøm, vi kun har turde håbe på. Men ikke desto mindre er det nu en realitet. Udelukkende fordi, vi i Scleroseforeningen har DK’s stærkeste ryttere og sponsorer, der er uvurderlige ambassadører for vores vigtige sag - at sætte fokus på vigtigheden i forskningen i sclerose.

Både for at finde en kur, men også for at øge livskvaliteten for sclerosediagnosticerede. Tak er blot et fattigt ord i en situation som denne. Men vi må takke hver og én, der har været med til at gøre en stor forskel for, at årets mål på Cykelnerven 2023 er blevet en realitet. Hver enkelt rytter fra hele landet. De frivillige holdkaptajner og coaches.

Hver enkelt sponsor, store som små, og ikke mindst vores hovedsponsorer, Vestas og Hempel A/S. Alle donationer - fra private såvel virksomheder. Vores samarbejdspartnere, her i særdeleshed Travel Sense A/S og sportsansvarlige Bo Velds Andresen, Benjamin Justesen samt Dennis Ritter. Vores lastbilchauffører, Mikkel og Martin, fra Ole Larsen. Cykelmekanikkerne, fotograf Jakob Helbig og naturligvis alle vores uundværlige frivillige.

I Scleroseforeningen er direktør Klaus Høm rørt og stolt over det flotte resultat:

“Det er enormt rørende, at deltagerne i vores cykelevent har samlet så mange penge ind til scleroseforskning. De penge, som de er med til at samle ind for Scleroseforeningen, finansierer mere end halvdelen af al uafhængig dansk scleroseforskning. Og midlerne er afgørende for, at vi i det hele taget har et dansk scleroseforskningsmiljø,” siger direktøren.

Alle involveret er med til at gøre Cykelnerven til det, den er. Uden alle ryttere, sponsorer, donorer og samarbejdspartnere var intet af dette muligt.

TAK af hjertet - sammen gør vi en afgørende forskel!

Holdet på uge 2
Holdet på uge 1

450 virksomheder går forrest i kampen mod sclerose

Stolthed. Ydmyghed. Taknemmelighed.

Det er de tre ord, der beskriver, hvordan vi har det med at føle den enorme opbakning fra det brede danske erhvervsliv. Der er ingen tvivl om, at vi på Cykelnerven ikke kan gøre det her alene. Grunden til, at indsamlingsresultatet er landet på mere end 10 mio. kroner, er, at vi har Danmarks sejeste ryttere med de stærkeste sponsorer.

I år har vi knap 450 forskellige virksomheder, der på en eller anden måde støtte enten os på Cykelnerven direkte, har doneret til en rytter eller har købt en logoplacering på en eller flere rytteres cykeltøj. At vi kan vise hele Danmark, at så stor en del af Danmarks erhvervsliv er med til at gå forrest i kampen mod sclerose er uvurderlig.

Støtten gør en forskel for den enkelte ryttere ifm. deres indsamling, men også for hver og én, der hver dag lever og skal leve med sclerose resten af deres liv.

TAK til hver og én, der er med i kampen, og i særdeleshed tak til vores hovedsponsorer, Vestas og Hempel, der giver medvind på cykelstierne og maler et billede af vigtigheden i at samle ind til forskningen i sclerose.