Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Ansøgning 2024

Tusinde tak for din interesse i Cykelnerven - og i kampen for en verden uden sclerose.

På Cykelnerven cykler vi de afgørende Tour de France-stigninger, og det gør vi for at samle penge ind til forskning i sclerose. Hvert år sender vi et felt af stærke ryttere til Frankrig for at cykle de afgørende Tour de France-stigninger - og det gør vi selvfølgelig igen i 2024.

På Cykelnerven bliver du en del af et lokalt hold og tilbydes ugentlige fællestræninger. Og det er blandt andet sammen med dit hold, du træner dig op til at cykle Tour-stigningerne og samler ind til den vigtige forskning i sclerose. Selve rejsen koster 11.500 kr. og inkluderer alle udgifter forbundet med dit ophold samt rejse til og fra Frankrig. Dertil forpligtiger du dig som rytter til at indsamle min. 15.000 Kr. til forskningen i sclerose.

Indsamlingsdelen kommer du til at blive klædt godt på til med hjælp fra os og dit lokale hold. Det er blot vigtigt, at du har mod på denne del også.

Første uge: Afrejse 11.-16. juni:
1.    Nordjylland
2.    Midtjylland
3.    Trekantområdet
4.    Sønderjylland
5.    Vestjylland
6.    Fyn
 
Anden uge: Afrejse 18.-23. juni:
1.    Nordsjælland
2.    Storkøbenhavn
3.    Midtsjælland
4.    Sydsjælland
5.    Vestas
6.    Hempel

Skulle du have spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til os på cykelnerven@scleroseforeningen.dk. Så svarer vi dig hurtigst muligt.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Om dig
Som i pas
Som i pas
Kontaktinformation
Yderligere oplysninger
Samtykke
Ved at indsende dine kontaktinformationer samtykker du til, at Scleroseforeningen må opbevare oplysningerne. Vær venligst opmærksom på, at ansøgninger deles med udvalgte holdkaptajner i forbindelse med ansøgningsprocessen. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger i vores privatlivspolitik.

Når du tilmelder dig, accepterer du at modtage e-mails med nyheder om Cykelnerven. Du kan trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig i nyhedsbrevet. I forbindelse med din brug af nyhedsbrevet indsamler vi statistik om din mailadfærd.