Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Lars Sørensen

Profile picture for user Lars Sørensen

SCLEROSE OG MIN INDGANGSVINKEL.....

HVORFOR JEG GERNE VIL HJÆLPE:

Sclerose er forholdsvis tæt på mig, jeg har en moster og en jævnalderne fætter som har fået diagnosen. Heldigvis har det aldrig været noget som jeg personligt har tænkt så meget over, fordi sygdommen ikke har haft en kæmpe impact på dem og deres hverdag...... endnu. De lever på nuværende tidspunkt et "normalt" liv og derfor er Sclerose en smule usynlig for mig.......... Når det er sagt, så er sygdommen jo forfærdelig og værst af alt uhelbredelig og derfor er det også utrolig vigtigt, at man synliggør og samtidigt snakker mere åbent om de udfordringer som ligger i sygdommen generelt. Sclerose er PT uhelbredelig, og bare det gøre jo, at sygdommen er så intimiderende og hæmmende og derfor er det så vigtigt, at bruge noget spalteplads på denne sag aswell. Der er meget kaos og sygdom her hjemme og ude i verden, og vi kan ikke alle redde det hele, men vi kan måske gøre en forskel, hvis man bare hjælper et eller andet sted...... Og jeg har så valgt og hjælpe Sclerose:O)

Jeg er selv meget glad for at cykle, og har gjort det på et fornuftigtmæssigt motionsniveau igennem en del år, så hvorfor ikke udnytte den glæde og de oplevelser der følger med til, at hjælpe andre. 

Sclerose holder jo desværre ikke pauser, og er desværre stadig uhelbredelig, så derfor bliver vi jo nød til, at oppe os så vi forhåbentlig i en nær fremtid kan slette den sygdom fra vores To-Do-Liste, men det kræver arbejde, og det er jeg også villig til, men det går lidt nemmere hvis vi hjælpes ad :-D Så til alle jer som har bidraget eller gerne VIL bidrage vil jeg starte med, at sige TUSINDE TAK. Tusinde tak, fordi i også gerne vil holde gryden i kog. Så støt min indsamling til fordel for forskning i Sclerose og hjælpe mig med, at komme fra sclerose til sclerased ;-) Cykelnerven - Vi cykler for en verden uden sclerose!

Som udgangspunkt har jeg ingen ide om hvor meget økonomi jeg kan indsamle, så alt hvad der tikker ind vil være en sejrer for mig.

Bidrag

I alt kr. 18.215.- fordelt på 6 bidrag

 • Asap Design
  kr. 2500
  04/11 2021
  Tak, Lars for de flotteste græskar i byen. De fik meget opmærksomhed fra børn og voksne. Smukt arbejder til fordel for en god sag :-)

 • Jesper Thygesen
  kr. 500
  03/11 2021
  Taaaaak for et super græskar ❤ og dit store arbejde.😀

 • Lars Sørensen
  kr. 205
  01/11 2021
  Pant donation

 • Lars Sørensen
  kr. 13910
  01/11 2021
  Året indsamling fra ca. 55 Græskarlygte udskæringer.

 • Peter Juul
  kr. 500
  01/11 2021
  DET FLOTTESTE GRÆSKAR TIL INTERPLAN HUSE 🎃♥️

 • Bo Koch
  kr. 600
  22/10 2021
  2 x græskar