Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Lars Munkholm Jensen

Jeg er meget ydmyg men stolt over at få lov til at deltage på Cykelnerven. Dette bliver mit 1. år, og jeg elsker at cykle. Cyklingen tog for alvor fart, da jeg startede med at cykle på TRH i 2018, så det er ikke helt nyt for mig. Jeg synes det er fedt at have et fællesskab omkring cykling, og så samtidig indsamle penge til min mærkesag, som er forskning for en verden uden sclerose.

I sommeren 2024 tager jeg til Frankrig sammen med 550 andre passionerede og dedikerede Cykelnerver, for at være med til at gøre opmærksom på Sclerose. Vi har igennem årene fået indsamlet mere end 42 mio. kr. til VIGTIG forskning - men vi er IKKE i mål endnu.

Fælles for os alle er, at vi frivilligt bruger tid, ferie og penge til rejse og udstyr for at samle penge ind til forskning. Samtidig bruger vi vores netværk til at hjælpe med indsamling af penge til forskningen. Du kan støtte med selv mindre beløb - alle donationer gør en forskel.

Derfor vil jeg være taknemmelig for at DU/I vil hjælpe med at give Sclerosen baghjul og støtte min indsamling til fordel for forskning i sclerose.

Vi cykler for en verden uden sclerose!

Bidrag

I alt kr. 22.500.- fordelt på 2 bidrag

SAXE HANSEN A/S
kr. 17.500,-
01/02 2024
SØNDERBORG VÆRKTØJSFABRIK A/S
kr. 5.000,-
26/01 2024