Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Kenneth Trelborg Vestergaard

Profile picture for user Kenneth Trelborg Vestergaard

Til juni har jeg fået den ære at skulle deltage i Cykelnerven for 2. gang. Ca. 500 ryttere (fordelt over 2 uger) skal i løbet af 4 dage i Frankrig kæmpe sig op ad mange af de samme stigninger i alperne, som rammes af Tour de France feltet en måneds tid senere.

For mig er dette en mulighed for at udfordre mig selv rent sportsligt, men det er i høj grad også en mulighed for at gøre hvad jeg kan, for at skabe opmærksom omkring sygdommen sclerose, og gennem støtte til Scleroseforeningen at bidrage til bedre betingelser for dem der rammes af sygdommen, og i sidste ende, kampen for en verden uden sclerose. Da jeg var med i 2023 oplevede jeg at cykle side om side med ryttere der selv kæmpede mod sygdommen, og hørte nogle af deres egne fortællinger om hvordan støtten gennem Cykelnerven og Scleroseforeningen har gjort en forskel for dem, hvilket naturligvis kun gør motivationen for at deltage og samle ind til det gode formål endnu stærkere.

Alle donationer går ubeskåret til Scleroseforeningen. Scleroseforeningen får ikke offentlige tilskud, og er afhængig af donationer fra private og virksomheder. Donationer er fradragsberettiget - hvis du indtaster dit CPR-nummer (eller CVR-nummer hvis det er gennem en virksomhed) i forbindelse med donationen, indberettes oplysninger om det donerede beløb automatisk til SKAT.

Alle bidrag værdsættes, stort som smål.

På forhånd mange tak for din støtte.

Bidrag

I alt kr. 15.090.- fordelt på 2 bidrag

FRANDS HAAHR ApS
kr. 15.000,-
08/01 2024
Midtfyns Bryghus
kr. 90,-
13/12 2023
juleølsalg