Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Jesper Schultz

Profile picture for user Jesper Schultz

Det er en ære at være med på Scleroseforeningens velgørenhedsprojekt "Cykelnerven", for tredje år i træk.

Da jeg i sin tid meldte mig var det kun tanken at prøve det en enkelt gang, men efter at have oplevet, hvor stor forskel Cykelnerven gør for scleroseramte, så stod det klart for mig, at det er jeg simpelthen nødt til at gøre igen. Og igen.

Scleroseforeningens arbejde for at hjælpe scleroseramte -  og ikke mindst kæmpe den lange seje kamp for helt at bekæmpe sclerose - er fuldstændig uundværlig og fortjener så meget hjælp, der kan samles. Derfor deltager jeg både i Cykelnerven og den årlige dør-til-dør indsamling for at gøre mit ydmyge bidrag.

Jeg håber, du vil hjælpe til denne kamp!

Rent egoistisk er cyklingen samtidig det oplagte sted at hjælpe. Jeg elsker at cykle. Når man sidder på Col du Granon, Col de la Loze eller hvor det nu måtte gøre rigtigt ondt, så har man nok lige lidt svært ved at forklare det, men der er bare et eller andet terapeutisk bearbejdning af sjælen, der gør godt på en cykel. Det er altid fantastisk bagefter og hele forberedelsen frem mod at være i bjergform er zen for mig.

 

TAK!!! 
 

Alle donationer er fradragsberettigede. Du skal blot huske at indtaste dit CPR-nummer når du har sat flueben i ”ønsker du skattefradrag”, så sendes oplysningen om det donerede beløb automatisk til SKAT. Er du fra en virksomhed, som ønsker at støtte projektet, tastes CVR-nummer i CPR-rubrikken og beløbet vil ligeledes registreres hos SKAT.

 

Bidrag

I alt kr. 30.000.- fordelt på 2 bidrag

Unik Optik v/Birger Iversen
kr. 15.000,-
24/01 2024
MURERMESTER DAVID HANSEN ApS
kr. 15.000,-
09/11 2023