Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Jesper Overgaard

Profile picture for user Jesper Overgaard

Jeg hedder Jesper Overgaard, er 43 år og bosat i Viborg med min dejlige familie.

Min kone Malene, 41, pædagog i specialbørnehaven Nørrehus i Viborg, hvor hun hjælper de mindste børn i Viborg, som er udfordret med svære handicap. 

Jeg har 3 børn, Jasmin ( 14), Frey (11) og Nohr (8) og vi bor på Elmevej 14, relativt centralt i Viborg. 

Jeg er selvstændig og kastede mig ud i et iværksættereventyr for 3 år siden, og har bygget en digital platform ved navn GoVisit. Igennem digitale løsninger, hjælper vi turistselskaber og aktører med at yde digital gæsteservice overfor deres gæster, markedsføre og håndtere deres begivenheder og meget mere. 

I min fritid spiller jeg badminton, løber og cykler - både gravel og mtb. Jeg elsker at holde mig sund og igang, og netop derfor ser jeg cykelnerven som en spændende mulighed :) 

Men min motivation bunder i hele essensen af cykelnervens mission - nemlig at samle ind til kampen imod Sclerose. Jeg fik selv konstateret attakvis sclerose i juni måned sidste år, og efter en hård sommer, er jeg heldigvis nu medicineret og fungerer uden stor besvær af min sygdom. Jeg lider "kun" af den træthed som sygdommen medfører, men det betyder blot, at jeg nyder en morfar fra tid til anden :)

Da jeg fortsat er fysisk aktiv og netop elsker at røre mig, var dette en helt fantastik mulighed for at støtte denne sag som ligger mig så nært.

Jeg glæder mig til at blive en del af dette hold :)

Dbh Jesper.

Bidrag

I alt kr. 1.000.- fordelt på 1 bidrag

Anonym
kr. 1.000,-
11/02 2024
Sejt at du stiller op til dette 💪