Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Claus Trust

Profile picture for user Claus Trust

Efter at have deltaget i forskellige cykelevents de senere år, synes jeg tiden er inde til selv at være med til gøre en ekstra indsats for at samle midler ind til et rigtig godt formål.

Jeg håber at kunne gøre en forskel ved at være med, og jeg ved at økonomien er altafgørende for at kunne hjælpe med til at bekæmpe denne frygtelige sygdom.

Jeg er gift og far til 4 børn i alderen 5-28 år. og har i mit job som købmand en stor kontaktflade og ved at det betyder rigtig meget for rigtig mange at der bliver gjort en indsats for at samle så meget ind som overhovedet muligt. 

Vil du ligesom mig gerne være med til at forhindre denne sygdom, så er du / din virksomhed, meget velkommen til at give et bidrag.

Alle donationer er fradragsberettigede. Du skal blot huske at indtaste dit CPR-nummer når du har sat flueben i ”ønsker du skattefradrag”, så sendes oplysningen om det donerede beløb til SKAT. Er du fra en virksomhed, som ønsker at støtte projektet, tastes CVR-nummer i CPR-rubrikken og beløbet vil ligeledes registreres hos SKAT.

Rejsen til Frankrig, forplejning, udstyr og alle øvrige udgifter ifm. turen har jeg selv betalt.

Hele indsamlingen går ubeskåret til forskning

Bidrag

I alt kr. 14.475.- fordelt på 3 bidrag

Anonym
kr. 14.000,-
19/10 2023
Merete Rasmussen
kr. 275,-
06/09 2023
Super sejt👍🏻😊
Marianne Hansen
kr. 200,-
05/09 2023