Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Bo Velds Andresen

Profile picture for user Bo Velds Andresen

Bo Velds Andresen - Sportslig Ansvarlig for Cykelnerven

Tak for at du logger ind på min indsamlingsside og viser interesse. Jeg håber, at du har lyst til at støtte min velgørenhedsindsamling for 'EN VERDEN UDEN SCLEROSE'. Jeg sætter stor pris på store som små donationer - og selvfølgelig hvis du ønsker at være sponsor på tøjet eller under eventen. Herunder er lidt om min involvering i projektet og events: 

Som Sportslig Ansvarlig for Cykelnerven har jeg fokus på at skabe en helt unik og gennemført cykeloplevelse i Frankrig. Målsætningen er at give en uforglemmelig totaloplevelse, hvor udfordringer på cyklerne balanceres med de 575 rytteres erfaringer og forudsætninger for at køre i bjerge. Omdrejningspunktet for hele oplevelsen er årets Tour de France-etaper, bjerge og stigninger som analyseres til bunds og evalueres med cykelekspert og ambassadør Dennis Ritter. Det hele kulminerer i juni 2024, hvor fire dages udfordrende bjergcykling har til formål at skabe opmærksomhed om sygdommen Sclerose - og endnu vigtigere, at indsamle vigtige midler til brug for forskning.

Alle de dedikerede ryttere træner intensivt gennem en ni måneders periode og laver vigtige indsamlingsevents. Jeg selv og mit stærke coachhold på næsten 30 personer ønsker naturligvis også at bidrage til indsamlingen. Jeg håber derfor, at du har lyst og mulighed for at give en donation eller tegne et sponsorat på coachtøjet. Store som små beløb sætter jeg stor pris på - og du kan bruge vores fundraising-pakker til at vise omverdenen, at du tager ansvar. Kontakt mig endelig direkte, hvis du har spørgsmål eller idéer til, hvordan vi kan aktivere dit bidrag.

Bedste hilsner - Bo Velds Andresen

Hold