Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Påskesalg 2022

22
feb
2022

Cykelnerven Øl fra Midtfyns Bryghus

Årets tre øl til påskesalget er:

Pedal Pilsner - Pilsner 5.6%
En rigtigt craft pilsner, hvor der er skævet til traditionerne og kælet for håndværket. I en pilsner står smagen fra råvarer til frit skue – derfor har vi valgt at bruge gårdmalt fra Gyrup, hvor kornet kommer fra egne marker og maltes på stedet. Milde tyske humler sørger for en passende bitterhed og krydret, floral aroma.

Enkeltstarten - Moonshine 5.5%
Cykelnervens øl, Enkeltstarten, er let, aerodynamisk og målrettet i sin smag. Og så virker den bekendt som en god gammel ven. Enkeltstarten er en golden ale af typen Moonshine fra Midtfyns Bryghus. Denne øl har en delikat maltsødme og lysgylden farve.

Hjælperytteren – Gunners Ale 7.3%
Cykelnervens øl, Hjælperytteren, træder igennem med sin tyngde, sin runde krop, sin lave kadence og sin vedholdenhed i smagen. Øllen er unik, men samtidig dejlig velkendt i sin smag. Hjælperytteren er en engelsk rød Ale, den er sat sammen af udsøgte malt- og humletyper, som giver en duft af sammenhold og en smag af klasse.

Pris
Øllene sælges enten i en 12 stk. kasse med den samme slags eller i en gaveæske med 6 stk., hvor du får to stk. af hver slags.
- 12 stk. kassen koster 480 kr., heraf går 180 kr. til forskning i sclerose
- Gaveæsken med 6 stk. koster 250 kr., heraf går 90 kr. til forskning i sclerose

Betingelser
- Øllene skal købes via en af årets Cykelnervenryttere
- Din bestilling bliver leveret lokalt til én leveringsadresse som koordineres med Cykelnervenrytteren. Levering/afhentning aftales indbyrdes mellem køber og bestiller.
- Øllene leveres i slutningen af marts


Cykelnerven Akvavit fra Radius Distillery

Vi har fået et debutprodukt på hylderne og det er vi virkelig glade for!

Måske den bedste akvavit på markedet kommer fra Radius Distillery og dens popularitet nåede uhørte højder, da den var med TV2s udsendelse Natholdets Julekalender - hvor den høstede mange rosende ord fra værterne. Denne akvavit er sat i særproduktion for Cykelnerven, så vi kan samle vigtige penge ind til forskning i sclerose.

Anmeldelserne af den nytænkende dildakvavit fra Radius har været entydigt positive i både Magasinet Gastro og Ekstra Bladets store akvavittest: ”Det er genialt”, ”En virkelig god snaps” og ”Flot, balanceret med en let, sødmefuld og krydret smag af dild. Flot, lang afslutning”. Vi er da også stolte af denne akvavit, der lander med fuld dildsmag og efterfølges af umami og let havagtige noter fra fermenteret Baerii caviar leveret af Rogn. Produktet opstod fordi Rogn oplevede, at postforsendelser med caviar ikke blev afhentet og derfor begyndte at fermentere og måtte kasseres. Efter kyndig destillering af de tidligere videnskabsfolk i Radius, udgør umamien fra caviar nu i stedet den sidste prik over i’et  en blød, tilgængelig akvavit.

Pris
En flaske koster 295 kr., heraf går der 100 kr. til forskning i sclerose

Betingelser
- Akvavitten skal købes via en af årets Cykelnervenryttere
- Din bestilling bliver leveret lokalt til én leveringsadresse som koordineres med Cykelnervenrytteren. Levering/afhentning aftales indbyrdes mellem køber og bestiller.
- Akvavitten leveres i slutningen af marts


Cykelnerven Romkugler fra Baks Deli & Bakery

I vores Cykelnervenkasse kan man købe 15 stk. af Danmarks Bedste Romkugle for 185 kr. - og heraf er der en donation på 50 kr. til din indsamlingsside. Kassen var en stor succes i julen, hvor vi fik solgt intet mindre end +25.000 romkugler på rekordtid. Kassen er en hyggelig værtsgave, som passer perfekt til kaffebordet som skal være lidt ekstra godt. 

Pris
En kasse koster 185 kr., heraf går der 50 kr. til forskning i sclerose

Betingelser
- Romkuglerne skal købes via en af årets Cykelnervenryttere
- Din bestilling bliver leveret lokalt til én leveringsadresse som koordineres med Cykelnervenrytteren. Levering/afhentning aftales indbyrdes mellem køber og bestiller.
- Romkuglerne leveres i slutningen af marts