Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Jubilæum med jubilaren - Jørgen Kurt Jensen

20
jan
2023
Det fylder mig med uendelig stolthed, og det føles rigtig godt nede i maven at tænke over, at jeg stadig er med på jubilæumsåret, hvor vi cykler for 10. gang.

”Det skulle være eksklusivt, en oplevelse i særklasse og hårdt – og det blev det!”

Jørgen Kurt Jensen var for 10 år siden en af de personer, der var med til at sætte lidt ord på, hvordan man som nyt velgørenhedscykelløb kunne differentiere sig i det daværende marked for løb. Og allerede dengang blev der arbejdet med, at Cykelnerven skulle være eksklusivt.

Det skulle være kort og hårdt, og generelt skulle det være en oplevelse i særklasse. Og det blev det, siger Jørgen Kurt uden at tøve:

- På allerførste tur var vi 50+ mennesker afsted, og gennem årene har der konstant været talt om og overvejet, hvor stor man mon kunne gøre turen til Frankrig for stadig at holde sig eksklusiv og nær. Det eksklusive og det nære må jeg sige, at der holder stik. År efter år. Alle udfordres hele tiden – også selvom, man tager det roligt, siger han.

”Uendelig stolthed”

Der er i Jørgen Kurts optik også flere grunde til, at han – som flere andre – år efter år vender tilbage på Cykelnerven.

For ham er det helt klart udfordringen, sagen og kammeratskabet, der er ubrydeligt på Cykelnerven, men også det, der gør, at der altid er noget at samles og snakke om.

- Det fylder mig med uendelig stolthed, og det føles rigtig godt nede i maven at tænke over, at jeg stadig er med på jubilæumsåret, hvor vi cykler for 10. gang.

Jørgen Kurt, af hjertet KÆMPE tak for dit engagement i Cykelnerven lige fra den spæde start. Det er svært at forestille sig Cykelnerven uden dig, og derfor håber vi fortsat at se dig på Cykelnerven mange år ud i fremtiden.