Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Hjertestartere fra Hjertevagt

25
maj
2023
”Vi deler passionen om at gøre en forskel for andre mennesker, og derfor er vi glade for at bidrage med hjertestartere samt tryghed i bilerne i Frankrig”
Bjørn Ikast Kjær Christensen,
Produktspecialist og Førstehjælpsinstruktør

Siden 2016 har Hjertevagt, der er en del af Medidyne A/S, lånt hjertestartere til Cykelnerven og cykeldagene i Frankrig.

Det er helt naturligt i Hjertevagts interesse at hjælpe, hvor de kan, med hjertestartere, men de sætter også en stor ære i at kunne støtte op om den vigtige sclerosesag ved at levere den bedste service på markedet til Cykelnerven og rytterne:

- Vi har opsat mere end 20.000 hjertestartere siden 2002, der har bidraget til at redde flere end 160 liv, fortæller Bjørn Ikast Kjær Christensen, Produktspecialist og Førstehjælpsinstruktør i Hjertevagt, der også kan fortælle, at de er Danmarks førende leverandører af hjertestartere.

Hos Hjertevagt arbejder de hver dag med at gøre en forskel for andre mennesker. Det er noget, de alle brænder for, og derfor er de også stolte over igen i år at arbejde sammen med Cykelnerven og Scleroseforeningen om at sætte fokus på indsamlingen til forskningen i sclerose og skabe opmærksomhed på sygdommen:

- Vi håber, at vi ved at støtte op om Cykelnerven kan være med til at gøre en forskel for alle, der lever et liv påvirket af sclerose, siger Bjørn Ikast Kjær Christensen og fortsætter:

- Sclerose er en alvorlig sygdom. Det ved vi. Og vi ved også, at det ikke kun er en sygdom, der rammer det enkelte menneske, men også de pårørende omkring. Sammen med Scleroseforeningen deler vi en passion om at gøre en forskel for andre mennesker, og derfor er vi også glade for at kunne bidrage med hjertestartere til at give tryghed i bilerne og i bjergene, når Cykelnerven tager til Frankrig for at cykle for en verden uden sclerose.