Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

LØB ELLER GÅ BLANDT VILDE DYR – FOR EN VERDEN UDEN SCLEROSE

03
feb
2022

Scleroseforeningen giver dig og dine kære en helt unik mulighed for at løbe eller gå en ca. 4 km. lang tur igennem Givskud Zoo – Zootopia, hvor I ikke bliver snydt for at se nogle af de mange vilde dyr – helt uden for normal åbningstid.


Du kan være en af de allerførste til at besøge Givskud Zoo – Zootopia i 2022-sæsonen, når dørene åbnes helt særligt for dig søndag 27. marts.

På den afspærrede rute kommer du blandt andet forbi ulvene og bisonokserne, og hvis vejret tillader det, vil du også møde dyr fra varmere himmelstrøg. Turen går også gennem dinosaurparken og endda ind i løvernes store udendørsområde, hvor der ellers kun må køre biler. Men bare rolig, løverne er inde i stalden denne dag, så I helt ekstraordinært kan bevæge jer frit til fods i løvernes territorium. På denne særlige dag kan du også besøge løverne inde i stalden efter din tur rundt i parken.

Løbe- eller gåturen arrangeres for at støtte forskningen i sclerose, og derfor går tilmeldingsgebyret til netop scleroseforskningen.

I Givskud Zoo – Zootopia den 27. marts får du altså en ganske særlig mulighed for at få en oplevelse for livet samtidig med, at du støtter en vigtig sag.

Du bestemmer selv, om du vil gå eller løbe, og hvor mange gange du ønsker at gå eller løbe de 4 km. Ved tilmelding har du mulighed for at tilkøbe en sandwich for 40 kr. stk.

Vi glæder os til en unik oplevelse sammen med dig – og selvfølgelig for en verden uden sclerose.