Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Cykelnervens fantastiske ambassadører melder klar til start

01
jun
2017

De gæve gutter på Guldfireren, fodboldspillerne Thomas Helveg og Martin Jørgensen og Guldbajertreeren er klar til at give den gas i Frankrig. Foråret har ikke handlet om at komme i form for Guldfirerens vedkommende. De fire vikinger er som altid i fremragende form, og de er klar til en fysisk udfordring. De forsøger sig i år med en ny taktik, og de stiller derfor til start med et nyt besætningsmedlem. Og det gør de selvfølgelig for at bekæmpe rivalen Guldbajertreeren.

Jacob er tidligere eliteroer, og han deltog ved OL i London 2012 med "Guldfireren". I 2010 var han med i letvægtsotteren, der vandt sølv ved EM, og som året efter kom med i letvægtsfireren sammen med de to OL-guldvindere fra Beijing 2008 Eskild Ebbesen og Morten Jørgensen. Derudover er det blevet til en masse andre medaljer og flotte præstationer.
Det er ikke kun sportsligt, at Jacob kan præstere. Han er i skrivende stund ved at færdiggøre sit speciale på CBS, og han starter herefter som skatterådgiver hos Deloitte i København. 

Til sommer skal han være far for første gang, og det bliver en lille pige. Til den evige dyst mellem Guldfireren og Guldbajertreeren har Jacob blot en kølig kommentar:

"Jeg har hørt om dem. De er et par kække gutter, men vi skal nok nuppe dem, "siger han.

Guldbajertreeren: "Vi tænkte det nok"

Hos Guldbajertreeren, der tæller Mikael Kamber, Peter Tanev og Claus Elming er de rappe i replikkerne, og det høje humør er allerede pakket til Frankrig. De ser frem til at blive en del af den gode stemning, når de for tredje gang deltager i Cykelnerven.
Da de hørte nyheden om, at Jakob overtager Victors plads, rystede de sagte på hovedet med skæve smil.

”Det er klart, at Guldfireren må opruste i forsøget på at få deres første podieplads nogensinde i Cykelnerven, ” siger Guldbajertreeren.


Guldbajertreeren: "Vi er ikke bange for den nye taktik"

”På Guldbajertreeren har vi også oprustet, og vi har købt nye helt tynde dragter for at optimere vores allerede fantastiske form og hightech udstyr. Derudover har vi maksimeret vores træning- Elming har sovet i metantelt (selvproducerende metan), Tanev har været på heliumkur i et forsøg på at blive lettere, og Kamber har med sin højde været i konstant højdetræning,” udtaler de.

På Cykelnerven ser vi frem til dyst, sjov, fællesskab og sammenhold i bjergene. Og alt hvad vi gør, gør vi for mennesker med sclerose - god vind i Frankrig til både vikinger, fodboldspillere og værter.