Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

10-årsjubiluæm: De unikke cykeloplevelser fortsætter

15
sep
2022
At gå ind i Cykelnervens 10. år er udelukkende muligt takket være vores helt enestående ryttere, utrættelige og hårdtarbejdende kaptajner, samarbejdspartnere, ambassadører og sponsorerer. Sammen har vi skabt Cykelnerven, og det er deres fortjeneste, at vi er, hvor vi er i dag."
Mette Hjulmand
Leder af Cykelnerven

Jubilæumsår lægger op til nytænkning ...
10 år med Cykelnerven: Flere fantastiske cykeloplevelser venter

I 10 år har vores fantastiske ryttere og sponsorer kæmpet højdemeter efter højdemeter, hårnålesving efter hårnålesving, indsamlingsinitiativ efter initiativ samt Tour-bjerg efter Tour-bjerg for en verden uden sclerose. Mere end 40 millioner kroner har de helt exceptionelle ryttere og sponsorer samlet ind gennem årene, og på 2022-året slog vi endda indsamlingsrekord.

Det, at kunne gå ind i Cykelnervens 10. år, er udelukkende muligt takket være vores helt enestående ryttere, utrættelige og hårdtarbejdende kaptajner, samarbejdspartnere, ambassadører og sponsorerer. Sammen har vi skabt Cykelnerven, men det er deres fortjeneste, at vi er, hvor vi er i dag.

Interessen stiger år efter år
Rørte, ydmyge og ikke mindst dybt taknemmelige er vi over at være i så yderst en privilegeret situation, at interessen i og efterspørgslen på deltagelse på Cykelnerven stiger år efter år. Der er dog ingen tvivl om, at Cykelnerven må og skal forblive et koncept, hvor alle ryttere føler, at optakten og selve turen i Frankrig er en tur, der forbliver en stor cykeloplevelse for hver og én. Det sportslige og det sociale skal gå hånd i hånd, mens sikkerheden fortsat er i top. Cykelnervens DNA bygger blandt andet på, at vi tager hver enkelt rytters cykeloplevelse, sikkerhed og fællesskabsfølelse både seriøst og personligt.

Derfor vælger vi at fejre vores store jubilæumsår med hele TO CYKELNERVEN-TURE . To Cykelnerven-afviklinger, men stadig samme fælles indsamling og kamp for en verden uden sclerose.

Ja, du læste rigtigt, og det betyder, at Cykelnerven 2023 vil forløbe på følgende datoer:

1. uge fra tirsdag den 6. juni til søndag den 11. juni med følgende hold:
- Storkøbenhavn
- Midtsjælland
- Nordsjælland Spar Nord
- Hempel
- Vestas
- MSIF (internationale ryttere)
- Ambassadører

2. uge fra tirsdag den 13. juni til søndag den 18. juni med følgende hold:
- Fyn
- Sønderjylland
- Vestjylland
- Vejle
- Midtjylland
- Nordjylland
- Sydsjælland
- Ambassadører

Vi vil fortsætte med at give alle vores ryttere den absolut bedste cykeloplevelse, og det føler vi bedst, vi kan, ved at have maksimalt 250 ryttere med på hver tur. Det betyder altså, at vi i 2023 tager til Tour-land med to hold forskudt af hinanden med maksimalt 250 ryttere på hver tur.

Holdene er ved endeligt at blive sat, men det er stadig muligt at skrive sig op på vores venteliste lige her.