Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Tue Askaa

Profile picture for user Tue Askaa

Til juni vil jeg igen cykle for en verden uden sclerose. Jeg vil igen lægge arm med bjergene fra årets Tour de France. En udfordring, hvor jeg sammen med 300 andre ryttere skal prøve kræfter med de bjerge, som til sommer skal være kampplads for afgørelsen af verdens største cykelløb. 

Som i Tour de France er kampen mod sclerose en kamp op ad bakke. En kamp der kan og skal vindes, men det kræver et langt sejt træk, og vi er endnu kun ved prologen. 

Jeg kæmper for at vi en dag kan behandle sclerose, og skabe en fremtid for de mange - ofte unge mennesker - der rammes af denne sygdom. En sygdom som vi i dag kan holde i ro et stykke tid, men som ikke kan helbredes endnu. Det er op ad bakke at vide at ens små børn skal vokse op med en mor eller far, som kun bliver dårligere og dårligere. Selvfølgelig kan koden knækkes, men til det skal vi bruge penge til forskning. Hjælp mig i min indsamling, så vi sammen kan se frem til en verden uden sclerose. 

Jeg håber at du vil give et bidrag til kampen. Du kan bidrage lige her på min profil, og hele dit bidrag er fradragsberettet hos skat. 

Når du bidrager går alle pengene ubeskåret til forskning i sclerose. Rejsen til bjergene, forplejning og udstyr har jeg selv betalt.

 

Bidrag

I alt kr. 45.636.- fordelt på 3 bidrag

ORIFARM GENERICS A/S
kr. 25.000,-
06/03 2023
KONTENDO PROMOTION A/S
kr. 3.136,-
30/12 2022
Bülow lakridssalg
Apoteket Trianglen
kr. 17.500,-
01/12 2022