Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Tore Winther

Profile picture for user Tore Winther

Jeg har for sjette gang, udfordret mig selv til denne fantastiske udfordring "Cykelnerven 2024"

Jeg er glad og stolt over igen at være blandt de 500 ryttere, der i juni 2024 drager til de franske bjerge, netop de franske bjerge er Cykelnervens DNA, at køre de selv samme bjerge, som vil blive afgørende i årets Tour de France, så i skrivende stund er spørgsmålet, skal vi til Alperne eller Pyrænæerne?

Jeg har ikke selv sclerose, men jeg har det på nærmeste hold da min svigermor har sclerose, og sammen med min kæreste Caroline, cykler vi for hendes mor.❤️ Derudover elsker jeg i forvejen cykling og de store oplevelser der altid er i bjergene, så Cykelnerven er for mig en måde at holde mig i form og motiveret til træningen frem mod afgang.  

Denne Indsamling har brug for DIN støtte, da Scleroseforeningen ikke får offentlige tilskud.

Alle donationer går ubeskåret til scleroseforeningen og er fradragsberettiget. Du skal blot huske at indtaste CPR nummer i feltet herfor, så sendes oplysningen om det donerede beløb til SKAT. Er du i en virksomhed som ønsker at støtte projektet, tastes CVR nummeret i CPR rubrikken og beløbet vil ligeledes registreres hos SKAT. Jeg håber, du vil være med til at gøre en forskel og støtte op om forskningen i sclerose.

 På forhånd mange tak for din støtte.

Husk på at alle donationer betyder noget, stort som småt.
 

Bidrag

I alt kr. 30.000.- fordelt på 1 bidrag

Summit A/S
kr. 30.000,-
29/11 2023