Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Tommy Rahbek Nielsen

Profile picture for user Tommy Rahbek Nielsen

 

Lige om lidt skal Yasmin(min datter) og jeg, sammen med resten af Team Vestas, køre fire af de bjerge der spås at blive afgørende i årets Tour de France i Alperne.

Det gør jeg ikke for at udfordre mig selv og teste min cykelform - jeg deltager i Cykelnerven 2023 for at samle penge ind til forskning i sclerose, og derved give håb til de mere end 18.000 danskere (flest kvinder) der lever med sygdommen og de udfordringer den giver.

Vi er mere end 400 ryttere fra Danmark, som sammen skal bekæmpe bjergene og sende forskningsmidler til forskningen i denne voldsomme kroniske sygdom, som der desværre endnu ikke findes en kur imod.

Jeg håber, at DU vil støtte team Vestas og min kamp for en verden uden sclerose. Forskningen er det vigtigste våben i kampen mod sygdommen - og den håber jeg DU vil støtte.

Alle indsamlede midler går til forskning krone for krone. Intet administrationsgebyr eller andet. Det vi ryttere personligt donerer er; rejsen, cykel samt masser af træningstimer Jeg vil være taknemmelig for DIT bidrag, uanset om det er stort eller småt - det tæller alt sammen i det store billede🙏.

Sammen gør VI en kæmpe forskel kampen mod sclerose🙏

Hold