Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Tina Rosenlund

Min motivation

Der er flere årsager til, at jeg har ansøgt om deltagelse i Cykelnerven 2023.

Først og fremmest ønsker jeg, at være med til at hjælpe mennesker, der har sclerose, vha. ind samling til forskning. Sygdommen er smertelig og ingen fortjener at stifte bekendtskab med den.

Dernæst kan jeg udfordre mig selv fysisk og psykisk, når bjergene tårner sig op, og det gør nas at forcere dem, samtidig med, at jeg kan gøre noget for egen velbefindende. 

Jeg håber med min deltagelse, at indsamle en del penge, således at forskerne indenfor i sclerose, har bedre betingelser for, at gøre verden fri for den forfærdelige sygdom.

Dette kan gøres ved, at jeg personligt bruger min fritid på at informerer om et yderst relevant emne og kombinerer det med cykling. #whatisnottolike.....

Mange bække små, starter et udtryk, og det er sandt i det her tilfælde!

Intet bidrag er for småt og intet er for stort. Der er mange muligheder for at støtte. Så støt derfor enten min fundraising eller Cykelnerven Storkøbenhavn 2023, så vi kan få samlet så mange midler ind som muligt. Du er meget velkommen til at tage kontakt til mig, så jeg kan fortælle om alle de muligheder, der er for at støtte.

Så lad os løfte i fællesskab - jeg cykler for en verden uden sclerose og du giver et bidrag i den forbindelse.

De bedste cykelhilser

Tina