Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Thomas Martin Hansen

Profile picture for user Thomas Martin Hansen

Hej alle

I Danmark har vi den umådelige triste statistik at vi har alt for mange tilfælde af Sclerose ramte mennesker. Det er en sygdom der på alle mulige måder er noget lort at rende rundt med og det er pt umuligt at komme af med.....men men men jeg og en masse vidunderlige ildsjæle på Cykelnerven forsøger at samle penge ind til forskning således at vi kan få et land og en verden uden sclerose gennem forskning for forebyggelse og helbredelse.

Cykelnerven har allerede samlet mange penge ind igennem årene og derfor kan vi også prale af i Danmark at vi har en kæmpe aktie i at få gjort noget seriøst ved denne nærmest skadedyrsagtige sygdom - men vi har stadig brug for mere for at komme det til livs

Med fare for at negligere andre sygdomme så blev der i år på Knæk Cancer og Cancer ugen samlet en del mere end 200 millioner ind og det er fuldstændig fantastisk - men tænk engang hvis du valgte at hver gang du bruger 100 kr til kampen mod cancer brugte 2 kroner ekstra så ville det i sig selv være mere end 4 millioner til Sclerose ramte - til sammenligning samlede cykelnerven i 2022 ca 11 mill (rekordår). Altså kun ca 5 % af det dergives til Cancer. Tænk engang hvis du lige fandt lidt flere penge hver gang du støtter cancerugen så ville vi nå langt :-)

Tak for at du vil hjælpe mig med at hjælpe og overføre penge til mig eller andre på cykelnerven :-)

Jeg er mega ydmyg overfor selv de mindste beløb 

Hilsen Thomas   

Bidrag

I alt kr. 2.545.- fordelt på 3 bidrag

Cykelnerven Event
kr. 450,-
10/04 2024
Romkugler
Midtfyns Bryghus
kr. 1.980,-
13/12 2023
juleølsalg
Anonym
kr. 115,-
10/11 2023
Bog loppemarked