Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Susanne Laybourn

Profile picture for user Susanne Laybourn

Jeg elsker at cykle og har tidligere cyklet til Paris og Danmark rundt. Begge ture var ligeledes i forbindelse med indsamlinger til velgørenhedsformål. Min glæde over at være kommet med på Cykelnervens Midtsjællands-hold 2021 er kæmpe stor.

Ingen mennesker har fortjent at blive ramt af en alvorlig sygdom. Jeg håber inderligt, at jeg ved min deltagelse her kan være med til at gøre en forskel i kampen mod sygdommen sclerose både i forbindelse med at indsamle midler til forskning, samt ved at udbrede kendskabet til sygdommen.

Jeg ser frem til at lære mine holdkammerater at kende og få en masse gode træningstimer sammen inden vores tur til de franske alper. Tanken om at vi sammen er med til at gøre en forhåbentlig stor forskel i kampen mod sclerose, gør glæden ved at deltage endnu større og giver så meget mening.

Det vil glæde mig rigtig meget, hvis DU vil være med til at støtte dette gode projekt og give et bidrag til indsamlingen. Alle beløb, store som små, hjælper! Dette gør DU ved at klikke på indsamlings-ikonet nedenfor.

På forhånd TAK for din støtte!

De bedste hilsener 

Susanne Laybourn