Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Simon Bak Andersen

Profile picture for user Simon Bak Andersen

Mere end en cykeltur

Jeg har været så priviligeret at blive udtaget til Cykelnerven 2024, som for mig bliver mere end en cykeltur i de franske bjerge.

Det bliver en personlig mission med ønsket om at gøre en forskel i fællesskab med ligesindede.

 

 

Hvorfor deltager jeg i Cykelnerven?

Jeg vil se ud over egen næsetip og støtte en vigtig sag: En for mit vedkommende hård start på 2023 har lært mig værdien af at give og støtte noget, der er større end en selv. Ved at deltage i Cykelnerven får jeg mulighed for at støtte en vigtig sag og gøre en positiv forskel. 

Jeg vil være klogere på sclerose: Jeg har venner i min omgangskreds, der er ramt af sclerose, men jeg føler ikke, at jeg kender og forstår sygdommen godt nok. 

Jeg er afhængig af oplevelser på to hjul: Cykling er ikke kun en sport for mig. Det er en passion. At kunne kombinere cykling med et stærkt og vigtigt velgørenhedsprojekt som Cykelnerven, giver så meget mening for mig. 

 

3 gode grunde til at støtte min indsamling:

  1. Bidrag til vigtig forskning: Din donation vil bidrage til vigtig forskning, der kan forbedre behandlingsmetoder og livskvaliteten for dem, der er ramt af sclerose.
  2. 100% går til sagen: Jeg dækker selv alle udgifter i forbindelse med turen, så alle donationer går ubeskåret til Scleroseforeningen.
  3. Motivation: Alle bidrag - store som små - vil for mig fungere som ekstra brænde på bålet ift. at samle så mange penge ind som overhovedet muligt.

 

Vil du give et bidrag?

Husk alle donationer er fradragsberettigede.

Privat: Indtast dit CPR-nummer, når du har sat flueben i ”ønsker du skattefradrag”, så sendes oplysningen om det donerede beløb automatisk til SKAT.

Virksomhed: Indtast CVR-nummer i CVR-rubrikken og beløbet registreres automatisk hos SKAT.

 

TRYK PÅ DEN GULE KNAP NEDERST OG GIV ET BIDRAG

Hver en krone tæller!

Tak ❤️

 

Hvem er Simon?

Jeg hedder Simon Bak Andersen, er i skrivende stund 29 år og bor i Silkeborg med min kæreste Helle.

Til daglig arbejder jeg som marketing manager hos det fremadstormende, danske sportsbrand liiteGuard. Derudover er jeg investor i Moonboon.

I min fritid kommer det nok ikke som den store overraskelse, at jeg bruger en masse tid på cyklen (road, gravel og MTB). Jeg har cyklet on/off de sidste 12 år og har bl.a. deltaget i La Marmotte to gange.

Derudover holder jeg meget af at løbe i Silkeborgskovene, spille padeltennis og nyde livet med min kæreste Helle, familien og vennerne.

Instagram - LinkedIn - Strava

 

Opdateret september 2023.

Bidrag

I alt kr. 23.050.- fordelt på 6 bidrag

AVITO ApS
kr. 17.500,-
29/09 2023
Trine og Kasper Zepernick og Werlauff
kr. 250,-
26/09 2023
Virkelig godt gået Simon! God tur!
Elite Stuk ApS
kr. 5.000,-
20/09 2023
Håber du vinder :-)
Anna Søjberg
kr. 100,-
20/09 2023
Go Simon! 👊👏
Jette Lassen
kr. 100,-
19/09 2023
Anonym
kr. 100,-
17/09 2023