Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Sara Winterberg

Profile picture for user Sara Winterberg

Jeg er en 45 årig cykelmotionist der bor i Galten mellem Aarhus og Silkeborg med min mand Karsten og vores tilsammen 5 børn i alderen 9-17 år. Til dagligt driver jeg min egen butik og webshop i Galten, som primært sælger modetøj og smykker til kvinder. 

Det er nu 2. gang at jeg skal være med på Cykelnerven, som kæmper "For en verden uden sclerose". Danmark har desværre en trist verdensrekord, når det kommer til antallet af mennesker med sclerose. I Danmark er ca. 1 ud af 350 danskere ramt at sclerose, mens det på verdensplan kun er 1 ud af 3000, og det er 2 ud 3 gange kvinder der rammes.

Jeg vil gerne være med til at gøre en forskel, og håber at jeg via min indsamling kan give et bidrag til forskning, så den negative udvikling stoppes.

Er helt sikker på, at det bliver en kæmpe udfordring for mig, at cykle de afgørende Tour de France bjerge, men jeg vil kæmpe med alt jeg har -og jeg glæder mig til at tage udfordringen op. Nu har jeg lidt erfaring fra sidste år, -og jo det var hårdt, men er ikke skræmt for SAMMEN kan vi ALT.

Håber du har lyst til at støtte mit projekt -alle penge går ubeskåret til kampen "For en verden uden sclerose". Alle bidrag, store som små gør en forskel... 

Alle donationer er fradragsberettiget. Du skal blot huske at indtaste CPR-nummer, så sendes oplysningen om det donerede beløb til SKAT. Er du i en virksomhed, som ønsker at støtte projektet, tastes CVR-nummeret, og beløbet bliver ligeledes registreret hos SKAT.

På forhånd 1000 TAK for dit bidrag

Kærlige cykelhilsner Sara 

For en verden uden sclerose – støt gerne op om mit projekt
 

Bidrag

I alt kr. 2.750.- fordelt på 3 bidrag

Cykelnerven Event
kr. 850,-
20/04 2023
påskesalg
Midtfyns Bryghus
kr. 1.800,-
13/01 2023
julesalg 2022
Cykelnerven Event
kr. 100,-
01/01 2023