Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Peter Philip Nørgaard

Profile picture for user Peter Philip Nørgaard

MIN MOTIVATION

Der er flere årsager til, at jeg har ansøgt om deltagelse i Cykelnerven 2024. Jeg prøvede kræfter med det i 2023 og det var en super oplevelse for mig selv at cykle i alperne, men også at få et større indblik i hvad sclerose er - derfor er jeg med igen i 2024.

I 2023 fik jeg indsamlet ca. kr. 65.000,- så 1000 tak til alle mine sponsorer, håber I vil bakke op omkring projektet igen i år.

Først og fremmest ønsker jeg, at være med til at hjælpe mennesker, der har sclerose, vha. ind samling til forskning. Sygdommen er smertelig og ingen fortjener at stifte bekendtskab med den. Har et familiemedlem med sclerose.

Dernæst kan jeg udfordre mig selv fysisk og psykisk, når bjergene tårner sig op, og det gør nas at forcere dem, samtidig med, at jeg kan gøre noget for egen velbefindende. 

Jeg håber med min deltagelse, at indsamle en del penge, således at forskerne indenfor i sclerose, har bedre betingelser for, at gøre verden fri for den forfærdelige sygdom.

Mange bække små, starter et udtryk, og det er sandt i det her tilfælde!

Intet bidrag er for småt og intet er for stort. Der er mange muligheder for at støtte. Så støt derfor enten min fundraising eller Cykelnerven Storkøbenhavn 2024, så vi kan få samlet så mange midler ind som muligt. Du er meget velkommen til at tage kontakt til mig, så jeg kan fortælle om alle de muligheder, der er for at støtte.

Så lad os løfte i fællesskab - jeg cykler for en verden uden sclerose og du giver et bidrag i den forbindelse.

De bedste cykelhilser

Peter

 

Bidrag

I alt kr. 10.100.- fordelt på 2 bidrag

Daniela Keil
kr. 100,-
12/03 2024
God vind 🚴
G.A. Hansen A/S
kr. 10.000,-
09/11 2023