Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Peter Krüger

Profile picture for user Peter Krüger

Efter et mærkeligt Corona-ramt 2020, hvor Cykelnerven beklageligvis blev aflyst, prøver vi nu igen i 2021 og krydser fingre for at det lykkes. Jeg har meldt mig for fjerde gang til Cykelnerven og glæder mig dels til bjergene og dels til at være med til at skabe #ForEnVerdenUdenSclerose. Så vi samler ind igen…

De seneste 3,5 år har været med til at ændre også mit liv. Jeg er blevet rigtig, rigtig glad for at cykle og for det fællesskab der er i Cykelnerven. Træninger og ture sammen med dedikerede og motiverede kammerater er med til at løfte det hele til et højere niveau - og samtidig lægger alle sig i selen for at samle penge ind til den gode sag. Heldigvis bakker Malene op om min træning, som i 2020 (en af de gode bieffekter af Corona - mere tid) nærmer sig de 10.000 km og 100.000 højdemeter. Jeg var virkeligt klar til at køre i Alperne i september, men det skulle ikke være. Ruten for næste år er jo netop offentliggjort og det tyder på, at vi skal tilbage til Pyrenæerne (som vi også var, det første år jeg var med). Så det kan blive et gensyn med Tourmalet… Teamet bag Cykelnerven arbejder hårdt på at få strikket en god rute sammen til os - og det er altid spændende at se, hvor vi skal køre. Under alle omstændigheder er mottoet jo at vi kører de afgørende tour-bjerge - der hvor TDF bliver afgjort.

Jeg håber, at du vil være med til endnu engang at støtte min lille del af den store kamp for at samle penge ind #forenverdenudensclerose.