Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Peter Hjort-Ejlertsen

Profile picture for user Peter Hjort-Ejlertsen

Hvis man elsker koblingen mellem at udfordre sig selv på cyklen mod kendte Tour de France bjergtoppe, samtidig med at man gør en vigtig indsats for at hjælpe andre - så rammer man endnu engang midten af skiven med Cykelnerven. Man er med i kampen for en verden uden Sclerose.

Dette er mit 2.år på Cykelnerven. Jeg har virkelig fået det at cykle ind under huden de sidste par år-....efter mange års marathonløb og golf. Det er en kæmpe berigelse, at være en del Cykelnerven fællesskabet, samt det at indsamle penge til forskning i sclerose.

Den 14 Juni 2022 tager jeg til Frankrig sammen med +300 andre passionerede og dedikerede Cykelnerver, for at være med til at gøre opmærksom på Sclerose. Vi har igennem årene fået indsamlet mere end 26 millioner kr. til VIGTIG forskning - men vi er IKKE i mål endnu.

Fælles for os alle er, at vi frivilligt bruger tid, ferie og penge til rejse og udstyr for at samle penge ind til forskning. Samtidig bruger vi vores netværk til at hjælpe med indsamling af penge til forskningen. Du kan støtte med selv mindre beløb - alle donationer gør en forskel.

Derfor vil jeg være taknemmelig for at DU/I vil hjælpe med at give Sclerosen baghjul og støtte min indsamling til fordel for forskning i sclerose.

Vi cykler for en verden uden sclerose!

HOLD: Team StorKøbenhavn