Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Niels Jacob Pedersen

Profile picture for user Niels Jacob Pedersen

Det er 10 års jubilæum for Cykelnerven. Dette er mit 1 år på Cykelnerven. Jeg elsker at cykle og det har jeg gjort siden 2018 hvor jeg var en del at Team Rynkeby i 3 år, jeg synes det er fedt at have et fællesskab omkring cykling samt indsamle penge til en mærkesag, som forskning for en verden uden sclerose.

I sommeren 2023 tager jeg til Frankrig sammen med 249 andre passionerede og dedikerede Cykelnerver, for at være med til at gøre opmærksom på Sclerose. Vi har igennem årene fået indsamlet mere end 31,5 millioner kr. til VIGTIG forskning - men vi er IKKE i mål endnu.

Fælles for os alle er, at vi frivilligt bruger tid, ferie og penge til rejse og udstyr for at samle penge ind til forskning. Samtidig bruger vi vores netværk til at hjælpe med indsamling af penge til forskningen. Du kan støtte med selv mindre beløb - alle donationer gør en forskel.

Derfor vil jeg være taknemmelig for at DU/I vil hjælpe med at give Sclerosen baghjul og støtte min indsamling til fordel for forskning i sclerose.

Vi cykler for en verden uden sclerose!
 

Bidrag

I alt kr. 30.000.- fordelt på 2 bidrag

Olaf Jensen A/S
kr. 15.000,-
08/02 2024
Møllegårdens Auto & Maskinservice v/ Niels Jacob Pedersen
kr. 15.000,-
16/01 2024