Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Morten Ohm Laursen

Profile picture for user Morten Ohm Laursen

HEY! .. hey hey hey .. halløj! 🥸 Og tak fordi jeg må låne din opmærksomhed et øjeblik ☺️

Cirka sådan startede det da vi i 2023 lykkedes at indsamle mere end 11 millioner i 2023. Cykelnerven er et fantastisk projekt hvor vi samler penge ind til forskning og målet om en verden uden sclerose. 

Flere og flere kæmper med sclerose - heriblandt egen familie, venner og kollegaer. At kunne hjælpe med at gøre en forskel for dem er i sig selv super motiverende - samtidig kombineres det med et sportslig eventyr hvor vi cykler de afgørende bjerge i Tour de france.  

Jeg glemmer aldrig de mange bidrag og donationer som blev givet til min indsamling i 22/23 (KÆMPE TAK, IGEN). Jeg gentager den intense træning og værdsætter store og små donationer. I år (23/24) bliver indsamlingen også støttet af nye sponsorater fra virksomheder der ind i kampen om en verden uden sclerose. 

Du kan læse om de officielle pakker via linket, men husk det kan også er muligt at kombinere et privat bidrag med en lille udfordring f.eks. Kroner-Øre Per Kilomenter og/eller Højde-meter. Det kan også være en laaang rute fra punkt A til B til C...  

Lad os sammen gøre noget godt for andre - det fortyder man aldrig 😍

Alle donationer er fradragsberettiget og registreres hos SKAT
- For private skal du blot indtaste CPR nummer når du giver din donation.
- For virksomheder der ønsker at støtte projektet angives CVR 

Tak fordi du læste med og kontakt mig på +45 49401040 hvis du er i tvivl om det mindste. 

Bidrag

I alt kr. 2.500.- fordelt på 1 bidrag

Liestmanns.dk
kr. 2.500,-
25/09 2023