Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Martin Buchner Marschner

Profile picture for user Martin Buchner Marschner

For fem år siden fik min svigermor konstateret sclerose. Efter et forløb på flere år, med uspecifikke symptomer, blev hun diagnosticeret med primær progressiv sclerose. Hun var 63 år, og havde været et aktivt menneske, der havde stor have og kørte landet tyndt for at holde foredrag. Men primær progressiv sclerose er desværre en scleroseform, hvor det går konstant nedad. Da hun fik diagnosen, begyndte hun at gå med rollator, men den fysiske formåen svandt og hun har de sidste tre år siddet i kørestol. 

Der findes kun en type godkendt medicin til primær progressiv sclerose, men den er kun godkendt til patienter, der er yngre end min svigermor. Mit håb er, at de midler som bla. Cykelnerven indsamler, går til forskning i behandlingsformer til alle sclerosepatienter, uanset alder og sygdomstype. 

Selvom årsagen til sclerose endnu er ukendt, så er min svigermors sygdom en reminder til mig og min familie om, at holde os i god form. Jeg har cyklet aktivt i 12 år og gennemført Vätternrundan og La Marmotte flere gange. Vi har altid racercyklerne med, når turen går til Frankrig om sommeren. Til daglig er jeg hjælpetræner i en sjællandsk cykelklub, og hele familien er aktive på både racercykler og MTB.

 

Bidrag

I alt kr. 17.455.- fordelt på 4 bidrag

Stig Vestergaard
kr. 180,-
06/12 2022
Donation ekstra øl, god tur :-)
BILLETKONTORET A/S
kr. 15.000,-
09/11 2022
Lilli og Clara Hougaard
kr. 2.000,-
12/10 2022
Hanne Munk
kr. 275,-
24/09 2022
Så er det gjort 👍😘