Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Lisbeth Mogensen

Profile picture for user Lisbeth Mogensen

Jeg deltager for første gang på Cykelnerven i kampen mod sclerose. Der er mere end 17.000 danskere med sclerose. Det er langt flere i forhold til indbyggertal end i andre lande. Desuden er antallet af kvinder med sclerose overrepræsenteret i Danmark. Alt dette håber jeg via min indsamling at kunne være med til at gøre en positiv forskel for.

Som person er jeg cykelentusiast og glæder mig til for første gang at cykle i bjerge.

En verden uden sclerose er målet!

Anbefaling: Læs/lyt gerne til "Du' jo syg : mit liv med sclerose" af Mie Hansen (2022) for en bedre forståelse af den kroniske sygdom.

Jeg kan kun opfordre til at støtte min indsamling - det er med til at gøre en forskel for dem, som må leve resten af livet med sclerose.    

Når du bidrager, går alle pengene ubeskåret til forskning i sclerose. Rejsen til bjergene, forplejning, udstyr og alle øvrige udgifter i forbindelse med turen har jeg selv betalt.

Alle donationer er fradragsberettiget. Du skal blot huske at indtaste CPR-nummer, så sendes oplysningen om det donerede beløb til SKAT. Er du i en virksomhed, som ønsker at støtte projektet, tastes CVR-nummeret, og beløbet bliver ligeledes registreret hos SKAT.

Jeg håber på din støtte. Alle bidrag, store som små, gør en forskel og bliver modtaget med stor taknemmelighed.

Med forhåbentlig mange donationer og de bedste cykelnervehilsner

Lisbeth