Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Leo Oehlenschlæger

Profile picture for user Leo Oehlenschlæger

Jeg er født den 27. marts 1950 i Billund.

Aktiv Ilttilfører, partner og stifter af O2 i 1995 - https://www.o2.nu/kontakt/

Jeg træner enkeltpersoner i at blive bedre sælgere, teams i bedre service og samarbejde og ledere i at motivere deres medarbejdere.

Ligeledes hjælper jeg virksomheder med at få den rigtige medarbejder første gang.

Vi har et slogan, der hedder ” Ny ilt til mennesker og bundlinjer”

Hvad kender jeg til sclerose?

Igennem mit liv har jeg flere gange mødt mennesker, der har haft sygdommen hvilket har gjort stort indtryk på mig. Det største indtryk har jeg fået, ved at følge en tidligere medarbejder, som også er en god ven, der har været ramt af sygdommen i mange år.  Det jeg ved er, at det kan gå langsomt og hurtigt og at det er en ”lille” sygdom, set i forhold til cancer- og hjertepatienter, som der er stor samfunds- og befolkningsfokus på, hvilket også er vigtigt. På sclerose er der mindre fokus på set i det perspektiv, men i forhold til de mennesker der har det, er det lige så vigtigt at få den sygdom udryddet.

Hvorfor deltager jeg på Cykelnerven?

Jeg deltager af mange grunde i cyklenerven. Kammeratskabet på holdet, at være sammen om et højere formål (en verden uden sclerose),

Hvad betyder det for mig at cykle for en verden uden sclerose?

Jeg kan godt lide at være med til noget hvor der er et højere formål udenfor mig selv og indenfor i mit liv (arbejde på at forlænge det gode liv og via den vej opnå bedst mulig livskvalitet). Jeg synes de 2 ting går godt hånd i hånd.

Hvad har været det bedste ved at deltage på Cykelnervens tur til Frankrig?

Træningen før og Turen til Frankrig er helt specielt god. Det at opleve dale og bjerge, store temperaturforskelle, flere gange om dagen, nye stigninger og nedkørsler er interessante – og så giver det en god nattesøvn. Samtidig at køre for en verden uden sclerose.

 

Professionel arbejder jeg med et begreb der hedder PERMA,, som er stammer fra Martin Seligman, der er en anerkendt forfatter, psykolog og en af grundlæggerne af forskning af Positiv Psykologi. nkelt fortalt, er det studiet af hvordan det kan lykkes at få et godt liv. Hvis jeg sætter min deltagelse ind i PERMA, giver det for mig følgende mening:

P – POSITIVE EMOTIONER for projektet og dagens etape, her kan jeg sige tjek

E – ENGAGEMENT for en verden uden sclerose, arbejde for god livskvalitet og for at overvinde udfordringerne på dagens etape, tjek

R – Gode RELATIONER til cykelkammeraterne i feltet og det fælles formål, tjek

M – MENING med det jeg/vi gør – giver for mig rigtig god mening, tjek

A – At LYKKES med dagen træning/etape og være med til at lykkes med hele projektet: Det er det hele værd, tjek.