Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Kim Fynbo

Profile picture for user Kim Fynbo

Kære alle,

Jeg har besluttet mig for at gøre det igen – cykle for en verden uden sclerose gennem min deltagelse på Cykelnerven, Scleroseforeningens årlige og vigtigste fundraising event.

Sclerose - sygdommen med de 1000 forskellige ansigter – er stadig på fremmarch, men de årlige cirka 6 millioner indsamlede kroner er stærkt medvirkende til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.000 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. En sygdom med mange ubesvarede spørgsmål, herunder hvorfor to tredjedele af de ramte er kvinder. Midlerne går bl.a. ubeskåret til forskningsprojekter, der skal gøre os klogere på hvorfor sclerose opstår og hvordan det kan behandles mest effektivt.

Jeg har valgt igen at støtte op sagen igen, da jeg kan se at midlerne som vi indsamler gør en kæmpe forskel for en sygdom, som ikke man ikke har kendskab til i den bredere del af befolkningen, og som foreningen derfor kæmper en hård kamp for at sikre midler til. Vi betaler selv alle egne udgifter, så alle indsamlede midler går direkte til forskning. Med løbende nyhedsbreve sørger foreningen aktivt for, at vi kan se, hvad pengene helt specifik går til, og hvad resultaterne af projekterne er. Man kan se taknemmelighed stråle ud af de, der er ramt af sclerose, og er helt tæt på folk med sygdommen, som på imponerende vis cykler med. Det er ildsjæle der er omkring og med på projektet, så et fedt netværk, og hvor tit er det lige at man kan kombinere det at støtte en fantastisk sag med en stærk personlig oplevelse?

Jeg håber også du har lyst til at bidrage inden projektet kulminerer 7. - 10. juni, hvor jeg har en aftale med mine ben om sammen med flere hundrede andre seje Cykelnerver at besejre alle de alpetoppe, som de professionelle ryttere i årets Tour de France runder få uger senere.

Alle donationer er fradragsberettigede og går direkte til forskning i sclerose.

Bedste hilsner Kim

 

Bidrag

I alt kr. 18.770.- fordelt på 3 bidrag

Midtfyns Bryghus
kr. 270,-
13/12 2023
juleølsalg
THE RIGHT PEOPLE A/S
kr. 17.500,-
23/11 2023
Lars Ingildsen
kr. 1.000,-
15/11 2023