Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Kim Bæk Hansen

Mit andet år med Cykelnerven - jeg glæder mig max :-) Både til at kunne gøre en (lille) forskel for dem der kæmper med Sclerose, som ofte rammer og væsentligt forringer livskvaliteten og/eller invaliderer unge mennesker, men også til at komme ud at cykle tour-bjerge med 300 andre cykelentusiaster.

Cykelnerven giver håb til dem som er ramt af Sclerose. Jeg er ydmyg over at få lov at deltage på årets cykeltur og herigennem bidrage til projektet og forskningen i Sclerose med håbet om at finde en god behandling imod Sclerose.

Jeg kan kun opfordre til at støtte min indsamling - det er med til at gøre en forskel for dem, som må leve resten af livet med Sclerose.    

Når du bidrager går alle pengene ubeskåret til forskning i Sclerose. Rejsen til bjergene, forplejning, udstyr og alle øvrige udgifter ifm. turen har jeg selv betalt.

Alle donationer er fradragsberettiget. Du skal blot huske at indtaste CPR nummer i feltet herfor, så sendes oplysningen om det donerede beløb til SKAT. Er du i en virksomhed som ønsker at støtte projektet, tastes CVR nummeret i CPR rubrikken og beløbet vil ligeledes registreres hos SKAT.

Jeg håber på din støtte. Alle bidrag, store som små, gør en forskel og bliver modtaget med stor taknemmelighed.

Med forhåbentlig mange donationer og de bedste hilsner

Kim Bæk Hansen