Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Kasper Koluda Andersen

Profile picture for user Kasper Koluda Andersen

Jeg brænder for alle facetter af cykling. Fællesskabet med cykelkammeraterne, at få pulsen op under hårde intervaller, og ikke mindst muligheden for at følge årstidernes forandringer af landskabet under åben himmel.

Cykling er blevet en integreret del af mit liv året rundt, og det betyder, at jeg nogle gange kommer til at tage det for givet.

Hver gang jeg må holde ufrivillig pause fra cyklingen, enten pga. skader eller travlhed, bliver jeg dog hurtigt mindet om, hvor vigtig cykling er for både mit fysiske og mentale velvære. Så tænker jeg over, hvor privilegeret jeg egentlig er. At jeg trods alt kan komme ud på cyklen det meste af tiden. At jeg føler mig sund og rask, og ikke bliver begrænset i min hverdag af alvorlig kronisk sygdom, som f.eks. sclerose.

Selvom der er sket fremskridt i behandlingen af sclerose, så oplever alt for mange mennesker stadig en voldsom reduktion i livskvalitet grundet sygdommen, der begrænser eller forhindrer dem i at have oplevelser, som andre tager for givet.

Det vil jeg gerne være med til at skabe opmærksomhed omkring, og samtidig være med til at støtte fortsat forskning på området, så vi i fremtiden kan få endnu bedre behandlinger.

Bidrag

I alt kr. 15.300.- fordelt på 3 bidrag

 • Alina Joukainen Andersen
  kr. 100
  23/06 2022
  Stærkt gået! Jeg er stolt af dig :)

 • Søren Christian Andersen
  kr. 200
  23/06 2022
 • Dansk Sundhedssikring
  kr. 15000
  31/05 2022