Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Jørgen Staffeldt

Profile picture for user Jørgen Staffeldt

Jeg cyklede med Cykelnerven i 2023 - hvilken fantastisk oplevelse, et cykel event med styr på tingene - og med kompetente og hyggelige holdkaptajner og Coaches og ikke mindst, et herligt selskab af ligesindede. Sikke et Team - Tak for turen!

Jeg cykler med Cykelnerven i 2024 - ikke blot fordi jeg ønsker at gøre en forskel for alle vores Sclerose patienter, men også fordi at cykling "kom ind i mit liv" som for så mange andre i en sen alder (af mange betegnet som "panik"). I 2018 var jeg så heldig komme på et Rynkeby hold og det gav blod på tanden. Særlig efter at ha tabt mig 16-17 kilo. Noget er kommet på igen, men det er der nu en plan for. At være i god form har betydet en bemærkelsesværdig positiv hverdag med væsentlig større overskud til familie, venner og arbejde.

Som så mange andre har jeg Sclerose i min omgangskreds - hos venner, bekendte og kollegaer. Fantastisk at kunne hjælpe andre og samtidig få en på opleveren og at holde sig i form.

Jeg er ydmyg og stolt af at fået "JA" til at deltage - for andet år i træk. Det blir helt sikkert en fantastisk oplevelse -igen!

Jeg takker for al den støtte jeg måtte få; stort som småt - alt har værdi.

Kærlig cykel hilsen /Jørgen

 

Bidrag

I alt kr. 775.- fordelt på 2 bidrag

Arne Martin Gilberg
kr. 500,-
07/12 2023
Flott engasjement Jørgen. Lykke til!
Martin Thorup
kr. 275,-
07/12 2023
😉 God tur