Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Jens Robl

Profile picture for user Jens Robl

Klar til bjergene med Cykelnerven Sønderjylland.

( Sammen Er Vi Stærkere )

 

Jeg har igennem de sidste  været rigtig glad for at cykle, det giver mig energi og godt humør. Cykling er genial, fordi man kan gøre det alene og man kan gøre sammen med andre. 

Jeg har cyklet MS BIKE  som  er et cykleløb der arrangeres igennem Scleroseforeningen. MS BIKE er et cykelløb der starter i Skagen og slutter i København. Et løb på cirka 745 km og som skal gennemføres på max 30 timer. Det skal dog lige siges at jeg ikke har cyklet ruten alene og i et stræk. Jeg har i alle 3 år haft en fantastisk TEAM SEVS til at støtte, bakke op og ikke mindst hjælpe med at cykle ruten.

SEVS står i øvrigt for Sammen Er Vi Stærkere

Nu er jeg klar til igen at prøve kræfter med Cykelnerven som også er del af Scleroseforeningens event.

Cykelnerven er Danmarks hårdeste velgørenhedsevent og den ultimative udfordring på 2 hjul. Hvert år udarbejdes der en bjergrig rute, typisk med 4 ruter, hvor man krydser de mest afgørende Tour de France stigninger på årets Tour de France rute.

Grunden til at det blev MS BIKE, Cykelnerven  og Scleroseforeningen, er at jeg har en super sej bonusdatter der desværre som 24 årig fik konstateret Sclerose. I dag har hun det heldigvis godt og lever med sclerosen. Hun tager medicin for at holde sygdommen i skak og på nuværende tidspunkt er sygdommen ikke i fremgang. Hendes fremtid er dog som alle andre sclerose ramte uvis, for sclerose er desværre ret utilregnelig.

Derfor deltager jeg igen i år i  Cykelnerven og opretter her en indsamling hvor du være med til give din støtte til forskningen i sclerose.

Tak for støtten.

Bidrag

I alt kr. 100.- fordelt på 1 bidrag

Anonym
kr. 100,-
22/09 2022
Rigtig god tur