Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Jeanett Brandt

Profile picture for user Jeanett Brandt

Jeg elsker at cykle! Jeg har været spinnerinstruktør siden 2004, elsker at undervise og give min glæde ved cyklingen videre til andre. Men fandt først frem til landevejen da jeg blev syg.. I 2014 blev jeg efter mange års symptomer diagnosticeret med sclerose. Her hører jeg første gang om Cykelnerven, som jeg syntes lød mega sejt...men tænker samtidig at det kommer jeg da aldrig til... Jeg fandt dog ud af, at de udfordringer jeg møder i trafikken, med vind og vejr, ruter, koordination, balance, styrke, udholdenhed, mentalt som fysisk, var det bedste skyts jeg kunne bruge mod sclerosen! Det har givet mig ny energi, mål at gå efter, glæde og troen på at den her sygdom ikke skal få skovlen under mig! Ikke uden kamp!

Min første tur med Cykelnerven i 2019 var en helt igennem fantastisk oplevelse! Så fantastisk at jeg måtte afsted igen i 2021, men her måtte jeg se mig slået af sclerosen, i form af smerter, kramper, attak og depression...meget modvilligt måtte jeg desværre melde fra og har siden brugt tid og energi på at komme tilbage i form, fysisk og mentalt. Og jeg er så klar på mere! Jeg nægter at give op! 

Jeg elsker at cykle, og at gøre det i så storslået natur og fantastisk selskab kan ikke beskrives, kun opleves! At jeg så samtidig er med til at sætte fokus på en sygdom jeg selv er ramt af, gør det ikke dårligere. Indsamlingen til forskning i sclerose er SÅ vigtig.

Var der ikke forsket frem til idag, ville jeg og mange andre være meget dårligere stillet. Medicin er med til at holde sygdommen i skak, og sætter tempoet ned på progressionen. Håbet er at medicinen bliver endnu bedre, og hvem ved, måske forskningen snart finder frem til hvorfor vi bliver ramt, og derved måske finde en kur.  

Derfor er det vigtigt med fortsat forskning og støtte til denne, da den ellers ikke ville være kommet så langt som den er i dag, og fortsat vil kunne finde nye metoder til behandling.

Jeg håber du vil støtte indsamlingen, følge min kamp, hjemme som i bjergene, dele opslag, sprede opmærksomhed på sclerose og selvfølgelig heppe på os alle!

Al støtte går direkte til forskning!