Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Jann Schärfe

Profile picture for user Jann Schärfe

Jeg deltager i år for 4' gang på Cykelnerven og deler for 2' år i træk kaptajnrollen på det fynske Cykelnervehold med Allan Fribo.

Cykling er min store passion og det er fantastisk at kunne kombinere sin store interesse for cykling med samtidig at yde en indsats for at hjælpe med at skaffe midler til forskning i en sygdom som Sclerose.

Der er på Cykelnerveholdene en stor dedikation til opgaven og jeg er glad og stolt over den store opbakning jeg i alle årene har modtaget i mit netværk, så det både har været og stadig er muligt, at blive ved med at skaffe midler til forskningen i Sclerose.

At kæmpe dagligt mod sclerose som ramt af sygdommen er en hård kamp og Cykelnervens symbol for denne kamp er derfor også en årlig tur til Frankrig som alle Cykelnerveryttere selv finansiere. Her kører vi i 4 dage på de afgørende bjergetaper til det kommende års Tour de France - en stor udfordring for os alle og især for de der kører med, som selv er ramt af sygdommen.

Det er lidt som en "ekstra familie" at være med i og jeg holder rigtigt meget af det fællesskabet alle de venskaber det har givet og stadig giver at være deltager på Cykelnerven.

Hold

Bidrag

I alt kr. 1.570.- fordelt på 2 bidrag

 • Henrik Baade
  kr. 1070
  13/10 2021
  Godt kørt igen Jann

 • Ingeborg Schærfe
  kr. 500
  13/10 2021
  Højdemeter 2021