Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Jan Koch Jensen

Profile picture for user Jan Koch Jensen

Hvad er sclerose?

Sclerose er en fremadskridende, kronisk sygdom, som forårsager ødelæggelser i centralnervesystemet. Det kan medføre symptomer som føleforstyrrelser, synsproblemer, lammelser samt hukommelses- og koncentrationsbesvær. Inden for de seneste 20 år er antallet af danskere med sclerose fordoblet, og i dag lever 18.189 danskere med den uhelbredelige sygdom, der oftest rammer unge mennesker i alderen 20-40 år.

 

Kære alle!

Da jeg valgte i 2016 at deltage i cykelnerven for første gang, gjorde jeg det med stor ydmyghed og respekt for den gode sag…….og anede faktisk ikke, hvad jeg gik ind til…….men med hårdt arbejde kommer man langt. Faktisk så langt at vi på cykelnerven på landsplan satte rekord. Vi på team Øst,- Midtjylland satte hold rekord på indsamlingen og jeg personligt fik samlet ca. 43.000,- ind med en hvis stolthed……

Men har siden besluttet at kæmpe bravt flere år mere, og senest her 2023 for 4 gang. Der er virkelig mennesker, som har brug for det, og sygdommen (sclerose) er i kraftig vækst, så der er brug for, at så mange som muligt trækker i arbejdstøjet og gør en indsats…….

Da jeg de sidste 10-11 år har brugt mange timer i min cykelsadel i Danmark og til tider også en hel del i udlandet, synes jeg det er vigtig, at jeg bruger min træning til noget fornuftigt ved at hjælper andre.

Derfor har jeg tilmeldt mig til cykelnervens tur til Frankrig 2024!

Hvad er cykelnerven?

Cykelnerven er en fantastisk stor og hjælpende håndsrækning til forskning indenfor scleroseforeningen.

Hvert år rammes ca. 650 personer i Danmark af Sclerose og i Danmark lever ca. 18.189 mennesker med Sclerose. De mennesker får hjælp fra Scleroseforeningen, som er en privat sygdomsbekæmpende organisation.

Meget mere kan læses på cykelnerven.dk eller på Scleroseforeningen.dk eller ta’ fat i mig, og ved jeg det ikke, så finder jeg svaret….

Jeg gerne vil være med til at bidrage, så meget som jeg nu kan, for at gøre livet en smule mere værdigt for dem som rammes af sygdommen, men jeg har brug for din/jeres hjælp.

Så kære venner, familie, arbejdskollegaer og netværk, og alle andre der må synes, at denne sag er værd at støtte om.

Jeg håber, at du/ i vil hjælpe mig med at kæmpe for denne sag. Du/I kan gøre det ved at donere lidt penge til formålet, stort som småt vil blive værdsat. Det vigtigste er at gøre noget, en lille bæk - er som sagt med - til at skabe den store å. Husk din donation er fuld fradragsberettiget.

Pengene i donere vil ubeskåret gå til forskning af sygdommen. Turen til Frankrig som skal cykles næste sommer, står for min egen regning.

 

Del gerne budskabet ud så bredt som overhovedet mulig, det er trods alt i en god rigtig god sags tjeneste….

 

Af hjerte tak.

 

Mvh. Jan Koch Jensen

 

Bidrag

I alt kr. 20.840.- fordelt på 5 bidrag

JYSKE BANK A/S
kr. 15.000,-
22/01 2024
Midtfyns Bryghus
kr. 540,-
13/12 2023
juleølsalg
Nordic Polymers ApS
kr. 5.000,-
08/12 2023
Hej Jan, kæmpe respekt for Jeres indsats med at samle støttekroner ind.

Anonym
kr. 100,-
14/09 2023
Anonym
kr. 200,-
14/09 2023