Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Jan Bruun Pedersen

Profile picture for user Jan Bruun Pedersen

Jeg har valgt at cykle med Cykelnerven af flere grunde.

For det første den helt åbenlyse, at jeg her kan være med til at støtte et godt formål, der hjælper - også nogle der er tæt på mig. Min gode cykelmakker mistede sin kone sidste år til sygdommen, og det gjorde indtryk at se hvordan sygdommen tærede på hende og til sidst endte med at tage hendes liv. Derfor var valget let - selvfølgelig skulle jeg støtte det her gode formål og hjælpe med at rejse midler til forskning og behandling.

Jeg synes formålet fortjener alt den støtte det kan få, da Sclerose desværre er en meget overset lidelse, der slet ikke får så megen bevågenhed som eksempelvis kræft. Hver eneste år er der ca. 700 danskere der får stillet diagnosen, og der er omkring 17.000 der lever med sygdommen. Desværre er der ikke så meget hype omkring det som f.eks. kræft (som jeg i øvrigt selv har overvundet), og derfor er det sværere at skaffe den nødvendige økonomiske støtte.

For det andet, så er det jo fantastisk, at man kan kombinere det at støtte dette formål med selv at få en oplevelse for livet. Jeg får lov at cykle med alle de fantastiske menneskeer i Cykelnerven i de franske bjerge. Det er jo et helt fantastisk koncept!

Jeg håber inderligt, at jer jeg henvender mig til via mail, Facebook og andre medier, har lyst til at give en hjælpende hånd. Som sagt så fortjener det hver en krone vi kan samle ind sammen, så mennesker med denne diagnose kan få den bedst mulige behandling.

Tak for din støtte.

Mvh. Jan Bruun Pedersen, stolt deltager i cykelnerven