Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Jacob Lagoni

Profile picture for user Jacob Lagoni

Jeg har altid fundet det fascinerende at udfordre mig selv og mine grænser. At gøre dette, mens jeg gør noget godt for andre er meget givende.

Efter sidste års tur gennem Danmark fra Skagen til København, i lidelsens tjeneste for at samle ind til forskning i sclerose, går turen igen til de franske bjerge.

I år til Pyrenæerne for at afprøve fysikken og det mentale. Om ens krop virkelig kan slæbes over de ufattelige stigninger og udholde de fysiske strabadser, rytterne i tour de france udsætter sig selv for.

Hvorfor udsætter jeg må så for de pinsler?

Det gør jeg for at samle ind til forskning i en sygdom, sclerose, der uden varsel, forberedelse eller træning, udsætter dem der bliver ramt for større pinsler og bakketoppe at bestige end det jeg gør. Det ændre deres liv, rammer deres familie og påvirker deres fremtid.

Jeg har en god ven, nabo og kollegaer der er ramt af sygdommen, og ser hvilken indvirken det har på deres liv.

Ved at udfordrer mig selv og min fysik, håber jeg, at jeg kan bidrage med at udbrede kendskab til sclerose og samtidigt indsamle penge til forsknings i sclerose, så der kan findes medicin, der kan behandle sygdommen bedre.

Jeg har igennem de år jeg har cyklet for cykelnerven mødt nogle fantastiske mennesker, der med en dejlig teamånd og fælleskab gør et fantastisk arbejde for at fundraise, og jeg er stolt af af være en del af det fællesskab.

Hjælp mig med at samle ind til min indsamling for forskning i sclerose, ved at give et bidrag - alt tæller.

Bidrag

I alt kr. 6.440.- fordelt på 3 bidrag

 • Midtfyns Bryghus
  kr. 720
  30/03 2021
  påske øl

 • Basic Advice v/Søren Rosenkrantz Larsen
  kr. 5000
  25/02 2021
 • Midtfyns Bryghus
  kr. 720
  01/01 2021
  jule ølsalg