Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Helena Ibsen

Profile picture for user Helena Ibsen

Dette er mit 7. år på Cykelnerven. Mit 6. år blev desværre afbrudt af et ufrivilligt og grimt styrt, men nu er jeg på hesten igen. Jeg elsker at cykle og det har jeg gjort siden 2014, jeg synes det er fedt at have et fællesskab omkring cykling samt indsamle penge til min mærkesag som er forskning for en verden uden sclerose.

I sommeren 2024 tager jeg til Frankrig sammen med 249 andre passionerede og dedikerede Cykelnerver, for at være med til at gøre opmærksom på Sclerose. Vi har igennem årene fået indsamlet mere end 36 mio. kr. til VIGTIG forskning - men vi er IKKE i mål endnu.

Fælles for os alle er, at vi frivilligt bruger tid, ferie og penge til rejse og udstyr for at samle penge ind til forskning. Samtidig bruger vi vores netværk til at hjælpe med indsamling af penge til forskningen. Du kan støtte med selv mindre beløb - alle donationer gør en forskel.

Derfor vil jeg være taknemmelig for at DU/I vil hjælpe med at give Sclerosen baghjul og støtte min indsamling til fordel for forskning i sclerose.

Vi cykler for en verden uden sclerose!
 

Bidrag

I alt kr. 1.440.- fordelt på 2 bidrag

Midtfyns Bryghus
kr. 540,-
05/04 2024
påske øl
Midtfyns Bryghus
kr. 900,-
13/12 2023
juleølsalg