Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Claus Elming

Profile picture for user Claus Elming

Vi cykler for en verden uden sclerose 

Se på billedet - helt smadret på vej op af legendariske Peyresourdes. Se, det er så hårdt jeg arbejder for at skaffe penge til Sclerose-foreningen og Cykelnerven. 

Vil du donere til en verden uden sclerose, så scroll ned i bunden!  

Jeg har været ambassadør for Sclerose-foreningen og deres cykelprojekt Cykelnerven siden den første udgave i 2014. 

Vi cykler hvert år de afgørende Tour de France-bjerge - og det er både hårdt, sjovt og indbringende. Cykelnerven er gået fra 50 ryttere til over 300 ryttere, og fra kun danske til at have flere ryttere med fra udlandet, der gerne vil lære og kopiere konceptet til deres egne lande.

Grunden er selvfølgelig, at Cykelnerven har været meget succesfuld, og ikke mindst fordi du og danskerne er særdeles gavmilde. 

Forrige år - på trods af Corona - samlede vi over 4 millioner kroner ind, og det endda uden at komme ned til de franske bjerge. 

Sidste år krydsede vi en magisk milepæl på 7 millioner og det skal vi gerne nå igen i år, og gerne endnu mere. Og der kan du hjælpe. 

Hvad går din donation til?

Jeg håber, at du vil bakke op om Cykelnerven og give en donation. Alt modtages med kyshånd. Fra 10 kr. til 10.000. Alle beløb tæller. 

På den måde vil du være med til at sørge for cool cash til både forskning i en af verdens værste sygdomme, som stadig har mange læger og eksperter på bar bund. Du vil også gøre livet bedre for udvalgte patienter, som vil få bedre forhold og mulighed for at nyde livet i en ofte svær tilværelse.   

På vegne af mig selv, Sclerose-foreningen og alle du hjælper, vil jeg gerne takke dig på forhånd. 

Kh
Claus Elming 

 

Bidrag

I alt kr. 49.- fordelt på 1 bidrag

Mads Søholm
kr. 49,-
02/10 2023
GO NINERS!! :-D