Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Casper Vangly Hansen


Jeg har truffet en beslutning, der vil udfordre mig på både fysisk og følelsesmæssigt plan, men det er en beslutning, jeg træffer med en følelse af dyb glæde og formål. Det er med store glæde og ydmyghed at Jeg ser frem til at deltage i Cykelnerven 2024.

 

At deltage i Cykelnerven er for mig mere end blot en cykeltur; det er en rejse ind i fællesskabets hjerte og en hyldest til det utrolige potentiale i den menneskelige vilje.

 

Jeg glæder mig inderligt til at blive en del af dette fællesskab af cyklister, hvor vi sammen vil stå over for de store bjerge og udfordringer, som vejen bringer. Det er en mulighed for at dele øjeblikke, historier og smil med ligesindede mennesker, der deler min passion for cykling.

 

Men Cykelnerven handler ikke kun om cykling; det handler også om at give tilbage. Jeg har valgt at deltage i denne begivenhed for at lave en indsamling til kampen mod sclerose. Dette er en sag, der ligger mig meget på sinde, da jeg har set, hvordan sclerose kan påvirke menneskers liv og deres kære. Min indsats er en måde at støtte forskningen, behandlingen og støtten til dem, der kæmper med denne udfordrende sygdom.

 

Tak for at være en del af min indsamling og for at støtte mig i Cykelnerven 2024. Sammen er vi stærke, og sammen kan vi gøre en forskel.

 

Med venlig hilsen,

 

Casper

Bidrag

I alt kr. 18.075.- fordelt på 3 bidrag

Lars Ingildsen
kr. 75,-
28/11 2023
Cykelplakater.dk
CARE FORSIKRINGSRÅDGIVNING A/S
kr. 17.500,-
02/11 2023
Anonym
kr. 500,-
05/09 2023