Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Bjarne Damgaard

Profile picture for user Bjarne Damgaard

Gennem min deltagelse på de sidste 3 gange Cykelnerven ture til Alperne og Pyrenærerne har jeg øget kendskabet til Sclerose sygdommen.

I min omgangskreds har en af mine kammeraters svigerinde sclerose , så der har jeg også noget info om sygdommen. 

Jeg glæder mig til at skulle cykle i Pyrenærerne igen, det gjorde vi i 2018 og det var bare fantastiske ture op over de enorme stigninger der er her.

Det at køre i bjergene giver bare så mange fede oplevelser, og så i selskab med en masse andre cykelinteresserede mennesker. Det er bare super, at vi får mulighed for, at kunne kombinere vores passion for cykling og samtidig være med til at gøre en forskel i kampen mod Sclerose

Jeg kan gøre en forskel med hjælp fra min arbejdsplads som sponsor på cykeltøjet, og bidrage til indsamlingen  til forskning mod Sclerose

 Jeg deltager for 4. gang på cykelnerve turen og det vil altid være oplevelser jeg vil tænke tilbage på både med hensyn til oplevelser og også med hensyn til de mennesker som deltager med sclerose inde på livet. De kæmper deres helt egen kamp med udfordringen og kan jeg bidrage til at gøre hverdagen lidt lettere for dem, så er det bare fedt. 
 

 

 

Bidrag

I alt kr. 15.000.- fordelt på 1 bidrag

  • Anonym
    kr. 15000
    23/11 2021