Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Andreas Vestergaard

Profile picture for user Andreas Vestergaard

Pænt goddag :-) 

Jeg hedder Andreas og dette er mit første år, hvor jeg skal køre Cykelnerven. 

Jeg og tre kollegaer/venner blev enige om at vi gerne ville forene et fælles udfordrende cykelprojekt med at støtte en så god sag som Cykelnerven gør, nemlig kampen mod sclerose. Det kom meget naturligt da flere af os arbejder med cykling i hverdagen, som en del af Canyon Danmark. 

Da jeg for første gang hørte om Cykelnerven og hvad de laver, så søgte jeg på nettet ''hvorfor forskes der ikke i sclerose.'' Detil kom der nogle artikler og hjemmesider frem, som forklarede situationen. Jeg læste en bestemt artikel som afsluttede sådan her:
'' Vi ved det simpelthen ikke. Det kan være noget i nærmiljøet. Forurening, drikkevandet eller livsstil for eksempel. Drømmescenariet er selvfølgelig at finde ud af, hvad der forklarer forskellene. Lige nu er vi ved at prøve at finde penge til at gå videre med forskningen.'' 

Når det kommer til sundhed og sygdomme burde det ikke være pengene som er problemet. Derfor er jeg glad for, at støtte denne sag og samtidig udfordre mig selv fysisk. 

Derfor håber jeg du vil give et rytterbidrag på linket nedenfor. Alle pengene går 100 procent til Scleroseforeningen og deres forskning! 

Alle donationer er fradragsberettigede og kan registreres hos SKAT: 
Som privat skal man indtaste sit CPR nummer med sin donation.
Som virksomhed skal man angive CVR nummer ved donation.
 

Bidrag

I alt kr. 5.100.- fordelt på 2 bidrag

Jens H. Dalsgaard
kr. 100,-
14/12 2022
Anonym
kr. 5.000,-
02/12 2022