Danmarks hårdeste velgørenhedsevent

Skab værdi - hver dag!

13
mar
2017

"Jeg er i dag taknemmelig på en anden måde end for fem år siden. Det er berigende at se, at også dem der er begrænset af sygdom stadig lever livet fuldt ud..."

"I starten kendte jeg ingen, men nu er vi en homogen gruppe, og venskab og tilstedeværelse er kendetegnende for vores gruppe, som jeg holder meget af at være sammen med. Det er berigende at være en del af et hold og også hele Cykelnerven som helhed, fordi folk er nærværende og lytter til hinandens anekdoter og livserfaring", smiler Peer.

Peer er tidligere A-klasse rytter.

"Da jeg var yngre, var det en fysisk og taktisk udfordring, når jeg satte mig i sadlen - nu er det fantastisk at mærke min krop blive brugt, og ikke mindst nyde den friske luft, og den billedskønne natur, der følger med under træningsturen", fortæller Peer.

Velgørenhed i Danmark er nær

Peer fortæller, at det at arbejde med velgørenhed i Danmark som erhvervsvirksomhed, handler om at skabe værdi for det enkelte individ. Vores behovspyramide vender omvendt i forhold til andre steder i verden, hvor velgørenhed mere handler om at skabe værdi i en større samfundsmæssig sammenhæng, før det nære og enkelte behov kan opfyldes.

"Begge måder at arbejde på giver mening- også for mine medarbejdere. De tager i højere grad ejerskab på deres opgaver, når det handler om at skabe værdi for modtageren", fortæller Peer. 

Trods flere transformationer gennem fusioner med andre bureauer, er det lykkedes Agency Spring at tilrettelægge deres forretning efter den både digitale og værdibaserede tidsalders konventioner. "Vi skal skabe værdi hos modtageren i alt, hvad vi foretager os", siger Peer.

Det nytter at cykle i bjergene

Peer har en særlig grund til at involvere sig i Scleroseforeningens aktiviteter, da hans hustru for fem år tilbage fik diagnosticeret attakvis sclerose. På grund af forbedrede medicinske præparater og ikke mindst den nye viden vi har om sclerose og håndteringen af sygdommen, har hun det i dag godt, og hun arbejder i flexjob som klasselærer. Det er derfor vigtigt for Peer at understrege, at forskning rent faktisk nytter.

"Det nytter, at vi cykler for en verden uden sclerose, for uden indsamlede midler til forskning ville mennesker med sclerose ikke have forbedrede livsvilkår i dag i forhold til for år tilbage", siger Peer. 

Peer forsøger på bedste vis at være taknemmelig for det livet byder os - både de gode og mindre gode udfordringer.

"Jeg er i dag taknemmelig på en anden måde, end for fem år siden. Det er berigende at se, at også dem der er begrænset af sygdom stadig lever livet fuldt ud. Vi kommer alle ud for et eller andet, der kan begrænse os i livet, og det er derfor, at det er vigtigt at leve livet fuldt ud - hver dag. Det er vigtigt at finde og skabe værdi i livet - uanset hvad livet byder på", afslutter Peer.